Aangenaam!

In vogelvlucht
Mijn naam is Danielle van der Meer-van der Knaap (1980). Ik woon in Wateringen (Westland, vlakbij Den Haag). Na het VWO heb ik de opleiding HBO Facility Management afgerond, afstudeerrichting Communicatie & Events. Daarna volgde ik cursussen projectmatig werken en copywriting.

In het bedrijfsleven werkte ik als intercedente, projectmedewerker bij Stichting Kennisnet, als eventmanager bij evenementenbureaus en sinds 2009 coördineer ik als freelancer diverse communicatieprojecten.
Daarnaast ben ik al jaren mede-eigenaresse van dansschool Dance Expression in Wateringen. Hier stuur ik 12 docenten aan en zorg voor de gehele in- en externe communicatie. Ook creëer en coördineer ik theaterproducties, projecten en evenementen.

Communicatie…
Ik combineer creativiteit met daadkracht. Hou ervan om te zoeken naar een originele manier om de boodschap over te brengen. Puzzelen met verschillende middelen, passend binnen het budget. Een boodschap kun je overbrengen door middel van een nieuwsbrief, maar ook door middel van een evenement. Die veelzijdigheid maakt dat ik me thuis voel in de wereld van communicatie. 

…een mooie combi met tekstschrijven.
Ik word er heel blij van als ik samen met anderen rond de tafel zit om iets nieuws te creëren. Er helemaal in duiken om me in te leven in het publiek. Brainstormen over de juiste toon, de juiste vorm, de juiste woorden en zinnen. En het dan op zo’n manier aan anderen overbrengen dat het binnenkomt.

Goede tekst?
Een goede tekst zorgt ervoor dat je een beeld in je hoofd krijgt. Je ziet gelijk voor je wat er bedoeld wordt. Je stelt je voor dat je datgene wat beschreven staat ook daadwerkelijk gebruikt, bezoekt, ruikt of hoort. Dat roept een bepaald gevoel op. Vaak gebeurt dat bij een goed boek. Maar ik vind het een uitdaging om dat ook voor elkaar te krijgen bij commerciële teksten. Of dat nou een advertentie is, of een website, een folder of een blog.

Uitgebreider kennismaken? Je kunt me bereiken via 06-24603558 of stuur me een e-mail